Speciale wensen vragen om speciale oplossingen. Lextron is vooruitstrevend in het ontwikkelen van 100% maatwerk systemen. Hierin ligt de nadruk op embedded systems voor industriële omgevingen en situaties waar veel wordt gevergd van hardware. Bijvoorbeeld computers met een uitgebreid temperatuurbereik die onder extreem lage temperatuur moeten opstarten en functioneren (-20°C).

Naast het aanpassen en integreren van standaard industriële componenten zoals displays, touchscreens en behuizingen, gaat Lextron nog een stap verder in het bouwen van maatwerk systemen. Om dit te realiseren kan Lextron ontbrekende componenten in eigen beheer ontwikkelen en 3D printen. Deze manier van systeemontwikkeling heeft grote voordelen, zoals:

  • het verlagen van de doorlooptijd van projecten
  • meer flexibiliteit in het leveren van de juiste oplossingen
  • het leveren van maatwerk componenten zonder extreme prijsverhoging.

Vertrouwde partner

Lextron is gecertificeerd Intel Technology Provider en Microsoft Embedded Partner. Voor maatwerk systeemintegraties en panel PC´s worden daarnaast AMD en ARM RISC processoren en componenten gebruikt.

Microsoft Windows Embedded

PC systemen die worden gebouwd met een vaste functie zijn uitgevoerd met een embedded versie van Windows. Bijvoorbeeld PC's voor het aansturen van:

Lextron levert voor vele x86 systemen een voorgeconfigureerde Windows 10 IoT Enterprise image. Op aanvraag een image op maat.
Windows Embedded Standard 7, Windows Embedded 8 Standard en Windows 10 IoT Enterprice kan in huis naar wens geconfigureerd worden.